Elvis Costello Tribute

EC-TRIBUTE-FOLDER-1

Deze show is tijdelijk niet beschikbaar tenzij ruim van tevoren aangevraagd voor boeking.

Elvis Costello geldt al vanaf eind jaren 70 als een van de grootste artiesten ter wereld.

In 1977 verscheen zijn eerste album, My Aim Is True, met direct daarop grote hits als Alison, en Watching The Detectives. Ook van de albums This Year’s Model (1978) en Armed Forces (1979) kwamen Wereldhits als “Chelsea”, “Radio Radio”, “Oliver’s Army” en “Accidents Will Happen”.

Maar ook in de jaren 80 en 90 ging Costello door met het uitbrengen van grote mondiale hits als “I want You”, “a Good year for the roses”,  “So like Candy” en “Veronica”.

Dat Elvis Costello behoort tot de groten der aarde blijkt ook uit de samenwerkingen met oa Roy Orbinson, Paul McCartney, Bruce Springsteen en vele andere bekende artiesen.

Henri Groenewold stond in 1992 in de finale van “de Soundmixshow” van Hennie Huisman en staat sindsdien bekend als de Nederlandse Elvis Costello.

Met zijn solo “THE ELVIS COSTELLO TRIBUTE SHOW” krijgt u een prachtig grootendeels accoustisch optreden waarin alle bekende hits van Costello voorbijkomen. Als u uw ogen sluit hoort u Costello.

De Elvis Costello Tribute show solo is uitermate geschikt voor Theaters, recepties en kleine zalen.Schermafbeelding 2014-11-18 om 19.57.52

Maar ook als huiskamer concert is het een mooie intieme muziek ervaring.

DSC_0829_filteredDe Elvis Costello Tribute Show is nu ook te boeken als band onder de naam “Alisons boys”.  Zeer geschikt voor festivals, theaters, en grotere zalen.


DSC_0833

ELvis and me

Akoestische rock en pop

DutchEnglish